Encaustic Art is tekenen met bijenwas. Je maakt met behulp van een klein strijkijzer en blokjes bijenwas een intuïtieve tekening.

Het is een eeuwenoude techniek waarbij warme bijenwas in verschillende kleuren op speciaal encaustic papier samenvloeit, hierdoor ontstaanyu er prachtige kleurrijke tekeningen.

Een Encaustic Art Coach® door Close2Nature opgeleid, is een coach die respect heeft voor de Aarde en alles wat er op leeft. Deze coach kijkt naar het werk op een holistische wijze. Volgt het Weten van het Hart, neemt spiritualiteit als vanzelfsprekend mee en zet dat op een gegronde wijze in de praktijk. Daarbij altijd denkend aan de woorden;

“Do I practice what I preach “?

Een coach die ontwikkeling, bewustwording en eigen- wijsheid serieus neemt.

Workshop encaustic art

Werken met bijenwas is ontspannend en gemakkelijk te leren. Je gaat intuïtief een tekening maken en kan dus nooit mislukken.

Je gaat werken met een speciaal klein strijkijzer, hierop worden de blokjes gekleurde bijenwas gesmolten. Vervolgens breng je het op speciaal gecoat papier aan. Er ontstaat als vanzelf een kleurrijke tekening waarin veel te ontdekken valt. Wat je ziet in de tekening zegt wat over jezelf.

Intuïtief wastekenen is een inspirerende manier om creatief bezig te zijn.

De workshop duurt 2 uur en kost €30,00 inclusief materiaal.

Locatie:       Praktijk Zenit, Jutestraat 18 7461 TR Rijssen

Datum:       Dag of avond in overleg.

Tijd:            9.30-11.30 uur of 19.00-21.00 uur

Aanmelden via zenit@praktijkzenit.nl        of 06-83594566